Referenties

Wander Kersten / Apple

In de 9 jaar dat ik bij Apple heb gewerkt is Suzanne en haar bureau Search & Solve altijd de hofleverancier geweest voor onze shopmanagers en regiomanagers. In al die jaren heb ik een zeer fijne samenwerking gehad met Suzanne. Zij wist op de juiste manier Apple te vertegenwoordigen richting de selectiekandidaten, was kritisch bij het selecteren en leverde bovenal kwalitatief de juiste mensen. Suzanne gaat nooit voor een 6'je, maar altijd voor de 9 of hoger. Dit lukt haar omdat ze altijd goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Tevens durft ze de opdrachtgever te challengen als het nodig is. Ik gun alle potentiële opdrachtgevers een recruiter als Suzanne!

Allard van Heusden / Found

Suzanne is een zeer professionele recruiter. Ze weet vaak de juiste kandidaat te vinden die past bij de cultuur en DNA van het bedrijf. Haar persoonlijke aanpak, gedrevenheid en positieve uitstraling maken het fijn met haar samen te werken.

Audrey Schillings / Heineken

Suzanne is een echte recruitment professional. Ze is gedreven, eerlijk, enthousiast, met veel aandacht voor de persoon en de cultuur van een bedrijf. Hierdoor weet ze zeer vaak de juiste kandidaat te vinden en is ze erg fijn om mee samen te werken!

Miranda Smit / Praxis

Suzanne is een toegewijd professional met veel kennis van zaken en heeft een heel persoonlijke aanpak. Door de juiste doelgerichte vragen te stellen, is ze goed in staat te onderzoeken of je geschikt bent als kandidaat. Daarnaast is ze is een prettige, positieve meedenker. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

Rinze Russchen / BTC Teleconsult

Suzanne (search and solve) has done a great job in finding me a new job. I first spoke to her extensively a few years ago. This didnt immidiately lead to a new job. When she called me a year later she told me she found the ideal employer/job for me. And she proved to be right!

The fact she found me the ideal job a year after our first contacts shows how well she knows her candidates. She didn't just remember our first conversations but was also able to make the ideal match between candidate and company. To me this is a clear sign she invests a lot in her candidates! If I ever need a new job i'll be sure to contact Suzanne!

Mariëtte Pepping / Alterian

Suzanne is a very personal recruiter, she really listens to your wishes and goes into the details of your skills and experience. The first company she contacted me for was a great match and I loved working there. She is very punctual and will always answers your questions very quickly. I recommend Suzanne to all my friends who are looking for a new job in Marketing and/or Sales.

Christiaan Schneemann / FD Mediagroep

Suzanne is een fantastische persoonlijkheid en fijne businesspartner. Het is iemand die proactief meedenken over de uitdagingen waar ik als klant op recruitment gebied voor sta. Ook na het plaatsen van een kandidaat houdt ze contact om te horen of de samenwerking naar wens verloopt. Kortom een aanbeveling waard.

Meerdere referenties beschikbaar op verzoek of zie: Recommendations op LinkedIn

Inloggen