STREVEN NAAR EEN OPTIMALE MATCH:

Met jarenlange recruitmentervaring in diverse branches en diverse disciplines en uiteenlopende niveaus treden wij op als sparringspartner voor onze opdrachtgevers. Wij helpen bij het opzetten van nieuwe organisaties of afdelingen, het maken van functieprofielen, het vaststellen van gewenste competenties en nemen het hele werving- en selectietraject uit handen.

Wij interviewen competentiegericht en maken gebruik van de STAR methodiek. Hierdoor worden niet alleen de harde functiecriteria getest maar tevens de softe criteria boven tafel gehaald. Search & Solve Recruitment Services onderscheidt zich juist van andere werving en selectiebureaus door niet alleen te kijken wat kandidaten kúnnen maar vooral te kijken wat kandidaten wíllen, wat hen drijft.

Werknemers moeten niet alleen vaardig zijn maar moeten vooral gemotiveerd zijn en met plezier hun werk uitoefenen. Search & Solve Recruitment Services is van mening dat kandidaten alleen dán kunnen bijdragen aan het succes en de continuiteit van uw onderneming.

Heeft u nog vragen of bent u geinterresseerd wat Search&Solve voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen....

020- 6722 188

info@searchandsolve.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacatures sales, vacatures sales en marketing. salesvacatures amsterdam. marketingvacatures amsterdam, vacatures apple, accountmanager amsterdam, projectmanager amsterdam, recruiter amsterdam, corporate recruiter amsterdam, interim recruiter, interim recruitment, interim recruiter amsterdam