EEN NIEUWE STAP IN JE CARRIERE:

Bij Search & Solve Recruitment Services sta jíj als kandidaat centraal.

Nadat de CV- selectie en telefonische inventarisatie heeft plaatsgevonden, word je uitgenodigd voor een interview. Dit interview vindt plaats in Amsterdam of op een voor jou gemakkelijk bereikbare locatie of op kantoor bij de opdrachtgever. Er wordt ook gekeken op welk tijdstip jíj in de gelegenheid bent om een gesprek met ons aan te gaan.

Tijdens het interview wordt er niet alleen gekeken naar wat je kan maar vooral naar wie je bent; wat je wil en wat je toekomstvisie is. Met deze gegevens zoekt Search & Solve Recruitment Services een functie en bedrijf voor je dat bij je past. Aangezien het vaak om een vaste en fulltime functie gaat, vindt Search & Solve Recruitment Services het erg belangrijk dat je zo´n nieuwe stap in je carrière weloverwogen maakt. Daarom helpen wij je met solliciteren door je te voorzien van alle benodigde sollicitatie-informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacatures sales, vacatures sales en marketing. salesvacatures amsterdam. marketingvacatures amsterdam, vacatures apple, accountmanager amsterdam, projectmanager amsterdam, recruiter amsterdam, corporate recruiter amsterdam, interim recruiter, interim recruitment, interim recruiter amsterdam